18 Nisan 2015 Cumartesi

Herbalife Bağcılar Sipariş 0506 061 47 57


HERBALİFE BAĞCILAR

Bugüne kadar bütün diyet programlarını denediniz ama başarılı olamadınız. Artık diyet yapmanıza gerek yok. Çünkü Herbalife ürünleri var. Herbalife ürünleri ile aç kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo kontrolü yapabilirsiniz. Herbalife shake ini sabah ve akşam öğün yerine kullandığınızda bu sizin kilo vermenizi sağlayacak. Bir öğünü yalnızca 220 kalori. Herbalife çay vücuttaki yağların atılmasını sağlayacak. Herbalife aloe içecek de sindirimi düzenleyecek. Kabızlık sorunu varsa onu çözecek. Herbalife Bağcılar sipariş verdiğinizde ürünler gün içinde sizlere ulaşacak. 
Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57

13 yorum:

  1. Merhaba Bağcılarda bulunana ofisinize geldim ürünleri nejdet beyden aldım gerçeken ürünlerin muteşem ürünlerin sayesinde 5 kilom gitti. Üyeniz nejdet bey beni takip etti ona tşk ediyorum ayrıca Bağcılar temsilciliğinizde açlışan diğer üyelerinizde destek oldu 5 kilo benim için hayaldı geröçek oldu tşkler

    YanıtlaSil
  2. Herbalife ürünleri ile 2 aydır besleniyorum. 11 kilo sonucum var.

    YanıtlaSil
  3. herbalife için bana yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil
  4. herbalife kullanırken ne yemekler yiyicez.?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben herbalife ürünlerii bağcılar ofisinizden aldım ürünler harika ama ben başka bir yere taşındım.çekmeköyde ofisiniz varsa ordan devam edebilirmiyim.

    YanıtlaSil
  6. Meraba herbalife sayfasını görünce bende bişeyler yazmak istedim.bir sene önce herbalife ürünlerini kullanmaya başladım fakat cok kararlı değildim devam etmedim.Aradan iki yıl geçti ve ben 70 kiloya ulaştım.daha 38 yaşındayım ve ben yol yürüyemez hale geldim hem nefes alamıyorum hemde ayaklarım ağırıyor.tekrar bir herbalife çalışanına ulaştım başladım ürünleri kullanmaya 4 hafta oldu belki inanmıyacaksınız 5 kilomu attım okadar kiloyla bile nefesim rahatladı dizlerimin ağrısı geçti.. bana yardımcı olan danışanım osmanbeyede çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. herbaliffe kullanıyorum çok iyi kilo veriyorum.

    YanıtlaSil
  8. İlk ay kullandım iyi gitti 2 ay neden durdu.

    YanıtlaSil
  9. ürünleri bıraktıktan sonra kilo alınıyor mu?

    YanıtlaSil
  10. Benim sadece basenlerim var birazda göbeğim bunu nasıl yok edebiliriz?Ne kullanmam lazım?

    YanıtlaSil
  11. Herbalife ürünleri ile ilk ayımda 6 toplamda 10 kg verdim. Kendimi çok iyi hissediyorum

    YanıtlaSil
  12. bağcılar şubenizde ölçüm yapıyor musunuz?

    YanıtlaSil
  13. sadece çay ile kilo verebilir miyim?

    YanıtlaSil