13 Kasım 2015 Cuma

Herbalife Formül 1 Shake Karışımı 0506 061 47 57




Temel Herbalife ürünlerinden biridir. Soya proteini içeren bu leziz shake, ihtiyacınız olan besinleri minimum kalori ile sunan pratik bir beslenme ürünüdür. Beş farklı lezzet seçeneği vardır. Farklı tariflerle çok çeşitli lezzet alternatifleri elde etmek mümkündür. Formül 1, kilo kontrolü hedeflerinize erişmenizde size yardımcı olabilir.
Özellikleri: Herbalife Formül 1 Besleyici Shake Karışımı, protein ve temel besinlerin birleşiminden oluşan lezzetli bir öğündür. 250ml. yarım yağlı süt ile karıştırıldığında her bir shake, sütten ve soyadan elde edilen proteinler, antioksidanlar, bitkiler ve liflerden oluşan 217 kalori içerir. Formül 1 aralarında vücudu destekleyici fonksiyonu ile bilinen B vitaminlerinin de olduğu 23 vitamin ve minarel içerir. Gıda takviyesi olarak dengeli bir öğün yerine veya kilo kontrolü için sabah kahvaltısı, öğlen yemeği veya akşam yemeği yerine tercih edebilirsiniz.
Kullanımı: 2 yemek kaşığı toz karışımı 250 ml. yağlı süt veya soya sütü ile karıştırarak içiniz. Daha farklı lezzetler elde etmek için taze mevsim meyveleri katabilirsiniz. Buz ekleyebilir. Blendır veya mikser kullanabilirsiniz.
Yukarı Kilo Kontrol: Yukarı kilo kontrolü için 3 öğün yemeklerinizin üzerine bu lezzetli shake karışımın kullanılması önerilmektedir.Kilo alımını desteklemek için bu ürün yanında Herbalife Formül 2 Vitamin mineral Tablet önerilmektedir.
İçerik Özellikleri:
Soya Protein İzolatı: Vücuttaki her hücrenin onarım ve gelişimi için gereklidir.
A Vitamini: Sağlıklı görüş, kemik gelişimi ve büyümesi için gereklidir.
D Vitamini: Güçlü kemiklere ve dişlere sahip olmak için vücudun kalsiyum ve fosfor kullanımına yardımcı olmaktadır.
E Vitamini: Kalp, dolaşım, sinir sistemi, kaslar ve kırmızı kan hücreleri için önem taşıyan, antioksidan işlevli bir vitamindir.
C Vitamini: Bir antioksidandır; enfoksiyonlara karşı mücadelede etkinlik sağlar. Sağlıklı bir cilde sahip olamk ve demirin metabolizma tarafından etkin şekilde absorbe edilebilmesi için gereklidir.
B Vitamini Kompleksi: Aldığımız karbonhidratların içerdiği enerjinin serbest bırakılması bakımından önemli işleve sahiptir. Sinir sisteminin sağlıklı şekilde işlev göstermesine yardımcı olur.
B2 Vitamini: Görüş yeteneği bakımından yararlıdır. Proteinlerin, yağların ve karbonhidratların enerjiye dönüştürülmesi için gereklidir.
Niasin: Hücrelerdeki enerjinin serbest bırakılması bakımından yaşamsal öneme sahiptir. Sinir sisteminin ve sindirim sisteminin sağlıklı şekilde işleyişine yardımcı olmaktadır.
B6 Vitamini: Cildin ve sinir sisteminin sağlığı açısından yararlıdır. Protein metabolizması açısından önemlidir.
Folik Asit: Hücrelerin gelişimi ve çoğalması bakımından temel öneme sahiptir. Homosistinin normal düzeylerde tutulmasına yardımcı olmaktadır. Hamile kalma yaşındaki kadınların metabolizmalarının desteklenmesi bakımından önemlidir.
B12 Vitamini: Esansiyel mineral elementleri içermektedir. Kırmızı kan hücrelerinin üretimi için gereklidir.
Biyotin: Yağların ve protienlerin metabolizması için temel niteliktedir.
Pantotenik Asit : Aldığımız gıdalarda bulunan enerjinin serbest bırakılması bakımından temel niteliktedir. Enfeksiyonlara karşı mücadelede destek sağlar.
Kalsiyum: Kemiklerin ve dişlerin sağlığının korunması için gereklidir. Ayrıca, sağlıklı sinir sistemine ve kaslara sahip olmak için gereklidir.
Demir: Kırmızı kan hücreleri olan hemoglobilnler aracılığıyla oksijenin iletimi bakımından temel öneme sahiptir.
Fosfor: Vücuttaki her hücre içinde mevcuttur. Normal kemik ve diş yapısı için gereklidir.
Magnezyum: Kas ve sinir fonksiyonları, enerjinin serbest bırakılması, sağlıklı hücre çoğalması ve gelişimi ile bağışıklık sistemleri için temel niteliktedir.
Çinko: Sağlıklı hücre çoğalması ve bağışıklık sistemleri ile doku onarımı ve yenilenmesi için gereklidir.
İyot: Tiroid fonksiyonunun sürdürülmesine yardımcı olur.
Potasyum: Sinir fonksiyonları bakımından önemli temel bir makro-mineraldir. Vücudun doğal su korunmasına yardımcı olmaktadır.
Bakır: Melanin oluşumu ve demir metabolizması için gereklidir.
Selenyum: Serbest radikalleri nötralize eden etkinliğe sahip bir antioksidan olarak işlev görerek E vitamini ile birlikte işlev gösterir.
Manganez: Sağlıklı kemikler ve sinir sistemi için gereklidir.
Yulaf Lifi: Sağlıklı kan dolaşımını desteklemeye yardımcı olduğu araştırmalarla gösterilmiş olan çözünebilir lifler bakımından zengindir.
Hiçbir ücret ödemeden, Ayrıcalıklı Müşterimiz olarak hemen
 indirim ile ürünlerimizin tadını çıkarmaya başla!

Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57