15 Mayıs 2015 Cuma

Herbalife kullananlar 0506 061 47 57

Herbalife kullananlara bazı öneriler

Ürünlere başlayacağınız gün aç karınla tartılarak kilonuzu bir kenara yazın. Mümkünse mezura ile göbek ve göğüs bölgenizi de ölçüp bir kenara yazın.
Ürünleri nasıl kullanmanız gerektiğini sitemizde herbalife kullanımı sayfasını inceleyip yazın yazıldığı gibi başlayın.
Günde 3 lt su için.
Kilo aşağı kontrol edecekler Günde 8 bardak  herbalife çayı tüketin.
Her gün tartıya çıkmayın. On günde bir tartıya çıkın.
Kilo aşağı kontrol etmek isteyenler, öğün aralarında ufak tefek bir şeyler dahi olursa hiçbir şey yemeyin.  Açlık hissediyorsanız yarım kase yoğurt yiyebilirsiniz ya da bir meyve tüketebilirsiniz ya da sabah ve akşam kullandığınız shake miktarını arttırabilirsiniz.
Ürünleri satın aldığınız kişi ile bu durumu paylaşın.
Sindirim ve Kabızlık problemi varsa mutlaka danışmanınız ile paylaşın
Ekmek tüketmeyin, şekerli ürünler tüketmeyin, kola gibi asitli içecekler tüketmeyin.
Serbest öğünü abartmadan yiyin.
Herbalife kullananlar  ürünleri bir Herbalife üyesi danışmanlığında kullanmaları gerekir.

Dengeli beslenme ve kilo kontrolu

Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57

Herbalife yan etkileri 0506 061 47 57

Herbalife ürünlerinin yan etkisi yoktur. Çünkü ürünler tamamen bitkiseldir. Bazen kabızlık sorunu yaşayan müşterilerimiz oluyor. Bol su içildiği takdirde sorun olmayacaktır. Herbalife ürünleri kullanan kilolu müşterilerimiz yeni kıyafet almak zorunda kalıyor. Herbalife ürünleri yan etkileri sadece budur.

Herbalife Sipariş 0506 061 47 57

Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57

Herbalife zararları 0506 061 47 57

Herbalife-kabızlıkHerbalife ürünleri yan etkileri nelerdir. Herbalife ürünlerinin hiçbir yan etkisi yoktur. Çünkü Herbalife ürünleri tamamen bitkiseldir. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi, kimyasal bir madde ya da bileşen bulunmamaktadır. Herbalife ürünleri ilaç mı hayır kesinlikle değildir. Herbalife ürünleri gıda takviyesidir. Herbalife ürünleri gıda bakanlığı onaylıdır. Bazen Herbalife kullanan müşterilerimiz ürünlerden dolayı kabız oldum ya da sivilce çıktı diye bizi dönüş yapmaktadır.  Birincisi kabız olmasının nedeni yeterince su içmemesinden kaynaklanmaktadır. Aslında lif tablet ve aloe vera içeceğimizi tüketse hemen sorun çözülecektir. İkincisi sivilce çıkması iyi birşeydir. Vücut toksinleri atmaktadır. Bol su içildiği takdirde birkaç gün içinde sivilce sorunu ortadan kalkacak hatta daha güzel daha canlı bir cilde sahip olacaktır. Şahsen ben Herbalife ürünleri zararları olsa 35 yıl dünyada 94 ülkede faaliyet gösteremezdi diye düşünüyorum. 

Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57

Herbalife Şikayet 0506 061 47 57

Herbalife-ürünler-sikayet
Herbalife ürünleri kullanan müşterilerimiz genelde ilk hafta sonuç alamadım diye beni aramaktadır. Peki ürünleri nasıl kullanıyorsun diye sorduğumda ürün kullanımında bir yanlışlık olmakta. ya da ara öğünlerde bizim söylediğimiz dışında çerez, tatlı, kuruyemiş gibi ürünler tüketmekte müşterilerimiz. Bu durumda elbette kilo veremezsiniz diyorum. Ayrıca Herbalife ürünleri kullanan müşterilerimiz yeterince su tüketmediği için kabız olmakta ve sonuç alamamaktadır. Herbalife şikayet konusunda genelde bunlardan dolayı geri dönüşler yaşamaktayız.

Herbalife ürünler şikayet  0506 061 47 57
Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57