14 Temmuz 2015 Salı

Herbalife ürünleri 0506 061 47 57

Günümüzde bizler beslenme deyince midemizi doldurmak olarak düşünüyoruz. Oysa beslenme vücut için gerekli besinleri tüketmektir. Yani protein, vitamin, mineralleri vücudun istediği kadar tüketmektir. Artık tükettiğimiz gıdalar eski besin değerlerine sahip değiller. Bunun nedeni toprak verimsizliği, yıl içinde birden fazla ürün alma, bilinçsiz ilaçlama vb. olarak sıralayabiliriz.
Herbalife ürünleri vücut için gerekli besinleri düşük kalori ile bize sunar. Herbalife bir öğünü 220 kaloridir. Oysa ortalama bir sabah kahvaltısı 750 kalori, ortalama bir akşam yemeği de 1000 kaloridir. Minimum kalori maksimum beslenme eşittir herbalife ürünleridir.

Herbalife ürünleri ilaç değildir. Herhangi bir hastalığı tedavi etmez. Herbalife ürünleri bitkisel gıda takviyeleridir. Herbalife üyeleri ürünleri kullanmış ve sonuç almış kişilerdir. Doğal olarak sizlere deneyimlediği ürünleri sunmaktadır. Herbalife ürünlerine halk arasında Herbalife mama da denmektedir.

Herbalife aşağı kilo kontrol ürünleri; kilosu fazla olan bir kişinin ürünleri kullanıp kilolarını aşağı çekmesi için üretilmiş ürünlerdir. Bu ürünler son derece besleyici ve düşük kalorili özelliğinden dolayı sonuç veren ürünlerdir. Herbalife kilo aşağı kontrol zayıflama kilo verme anlamına gelmektedir. Herbalife ile vücutta nerede fazlalık varsa oradan kilo verilir.

Herbalife kilo yukarı kontrol ürünleri; normal kilosundan eksik olanların kilolarını yukarı kontrol yaparak ideal kilosuna ulaşmasıdır. Herbalife ürünleri ile kilo alırken kas olarak alırsınız. Vücutta nerede eksik varsa oraları tamamlar.

Herbalife beslenme ürünleri; sağlıklı beslenmek sağlıklı yaşlanmak genç görünmek isteyenler için tasarlanmış bitkisel gıda takviyeleridir.

Herbalife sporcu beslenmesi ürünleri; sporcular için üretilmiş vücuttaki enerjiyi açığa çıkaran ürünlerdir. Herbalife sporcu ürünleri tüm doping testlerinden geçmiştir

Sponsor Herbalife ID Numarası :
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)   : 
Herbalife Sponsor             : +9 0506 061 47 57